Pallets kopen bij MK Pallets B.V.

Wil jij houten pallets kopen voor je bedrijf of onderneming? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. MK Pallets B.V begrijpt als geen ander dat pallets moeten voldoen aan hoge standaarden. Je gebruikt ze immers om jouw producten veilig te kunnen verplaatsen en vervoeren. Het is van groot belang dat de pallets die je koopt van goede kwaliteit zijn. Voor de productie van onze pallets worden daarom uitsluitend de beste materialen gebruikt. Tevens testen wij onze pallets uitvoerig voordat ze worden verkocht. Zo kunnen wij alle klanten die pallets bestellen, de beste kwaliteit garanderen.

Ben jij overtuigd en wil je jouw pallets kopen bij MK pallets B.V. ? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

Houten pallets kopen uit voorraad

MK Pallets B.V. beschikt over een eigen voorraad van meer dan 100.000 pallets. Dit betekent dat we onze bestellingen snel kunnen verwerken en kunnen versturen. Wij begrijpen dat niet ieder bedrijf honderden pallets nodig heeft. Daarom kun je bij ons pallets bestellen vanaf 50 stuks. Hierdoor kunnen wij zowel kleine ondernemers als grote bedrijven van dienst zijn.

Daarnaast beschikken wij ook over ons eigen transport, zodat we niet afhankelijk zijn van postbedrijven. Wij komen de pallets graag persoonlijk bij onze klanten afleveren, zodat we een vlekkeloze levering kunnen garanderen. Wij leveren aan klanten in Nederland én België en streven ernaar om binnen zeven werkdagen de pallets bij je te kunnen afleveren. Wil jij met spoed meerdere houten pallets kopen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, om de mogelijkheden tot pallets bestellen te bespreken.

Houten pallets bestellen

Wil je bij ons je houten pallets bestellen? Neem dan snel contact met ons op. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer en e-mailadres dat je bovenaan deze website kunt vinden. Tijdens ons telefonisch contact, zullen we bespreken hoeveel pallets je wilt kopen, wat de afmetingen moeten zijn en wanneer ze moeten worden afgeleverd. Vervolgens stellen wij een offerte voor je op, die we zo snel mogelijk naar je mailen.

Ga jij akkoord met de offerte? Dan kun je de pallets bestellen.

Contactformulier

Contact

MK pallets B.V.

Blaak 520
3011 TA Rotterdam

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:00 uur – 17:00 uur

Telefoon of WhatsApp

E-mailadres

KVK nummer

87285169