Palletsverkopen

Pallets inleveren of pallets ophalen? Makkelijk en snel je palletsverkopen

Heb jij nog pallets liggen die je niet meer gebruikt en wil je deze graag verkopen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! MK Pallets B.V. laat jou namelijk binnen enkele minuten jouw pallets inleveren. Kom simpelweg langs bij één van onze locaties in Nederland en dan helpen wij jou graag verder. Heb je geen tijd om langs te komen of kun je de pallets niet zelf inleveren? Geen probleem, wij kunnen namelijk jouw pallets ophalen door heel Nederland én België. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Neem dan contact met ons op of vul direct het verkoopformulier in, om snel jouw pallets te verkopen.

Eenvoudig pallets inleveren of pallets laten ophalen via onze website

Jouw pallets inleveren, hoe werkt dat eigenlijk? Het is eigenlijk heel simpel. Je begint met het invullen van ons verkoopsformulier. Hier geef je onder andere aan hoeveel pallets je wilt inleveren. Wil je tussen de 50 en de 591 pallets inleveren? Dan komen wij jouw pallets ophalen. Pallets ophalen doen wij door heel Nederland én België, binnen zeven dagen na het invullen van het verkoopformulier. Wil je met spoed jouw pallets laten ophalen? Bel ons dan direct of stuur ons een e-mail of een whatsapp bericht. Onze flexibiliteit en klantgerichtheid zorgen er namelijk voor dat wij in overleg vaak de pallets binnen 24 uur al op kunnen komen halen. Zo maken wij het process van jouw pallets verkopen nog makkelijker en sneller.

Welke types pallets verkopen?

Wil jij graag je pallets verkopen, maar weet je niet zeker of wij dit type pallets accepteren? Dan hebben we hier een handige lijst met de types pallet die wij van jou kunnen kopen. Niet alleen kun je bij ons je Europallets verkopen, maar ook je CP-pallets en je blokpallets kun je aan ons kwijt. Niet alleen krijg je dan een eerlijke prijs voor jouw pallets, je helpt het milieu er ook nog eens mee. Daarom kun je bij ons ook wegwerp pallets inleveren. Deze worden gedemonteerd en opnieuw gebruikt voor verschillende doeleinden. Neem dus snel contact met ons op en verkoop jouw pallets snel, makkelijk en voor een eerlijke prijs.

Contactformulier

Contact

MK pallets B.V.

Blaak 520
3011 TA Rotterdam

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:00 uur – 17:00 uur

Telefoon of WhatsApp

E-mailadres

KVK nummer

87285169